07 Oct

Het is vreemd dat het geen Silverlight is omdat het een flitser is. Het lijkt er niet op dat dit de eerste keer is dat er een typefout is ontdekt op de website van Microsoft.


Problemen met volgen: op 24 september 2007 om 14:00 uur kreeg ik geen antwoord van Microsoft, wat ongebruikelijk is. Het is over het algemeen vrij snel. Bovendien zijn onder deze interface de koppelingen tussen Ou Yanliang, Wang Yue en Yang Feng allemaal ongeldig en lijken ze te worden verwerkt.

Microsoft reageerde op 25 september 2007 om 17:20 uur. Ik heb geen idee waar ik het over heb. De reden hiervoor is dat ik niet voldoende gegevens heb verstrekt. Ik controleerde de referentie dubbel en ontdekte dat het berichtensysteem van Microsoft de URL had geblokkeerd die ik had verzonden. Het is begrijpelijk. Ik heb net de webpagina gecontroleerd en het probleem blijft. Het lijkt erop dat internet de oorzaak was van de gebeurtenissen van gisteren. Is het mogelijk dat dit een grap was?Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

Je bent ook Lees meer:-HOE OUTLOOK-FOUT 0XC0000005 TE REPAREREN? – 4 GEMAKKELIJKE MANIEREN

Comments
* The email will not be published on the website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING